Glas Javnosti

SKANDALOZNA ČESTITKA ATP: Novi pokušaj da PONIZE Djokovića razbesneo navijače (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković je po šesti put osvojio prvo mesto na ATP listi za šta mu je stigla čestitka od organizatora turnira u kojoj su pokušali da umanje njegov uspeh i stave ga u "senku" vozača formule Luisa Hamiltona, koji nema nikakve veze sa tenisom.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković šesti put u karijeri završava sezonu na broju jedan ATP liste što je dosad u ovom sportu pošlo za rukom još samo Pitu Samprasu. Na ovom fantastičnom dostignuću čestitao mu je i ATP, ali bolje da nije.

Neverovatan uspeh srpskog tenisera ATP tur podredio je zaista velikom sportskom podvigu, ali onom koji nema veze sa "belim sportom", osvajanjem sezone Luisa Hamiltona u Formuli 1.

 

Navijači srpskog tenisera su zatrpali nalog ATP organizacije na društvenoj mreži "Tviter" sa namerom da iskažu svoj stav i malo ko je izbegao da kaže kako je Hamiltonov uspeh zaista sjajan, ali su svi poručili kako ne može da bude u ravni sa Novakovim.

Britanski vozač je sedmi put postao prvak Formule 1 i zaista je napravio istorijski rezultat, ali kakve to veze ima sa tenisom.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR