Glas Javnosti

SERENA SVA U SUZAMA NA KONFERENCIJI NAJAVILA KRAJ KARIJERE? Ne znam, završila sam...(VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Japanska teniserka Naomi Osaka savladala je Serenu Vilijams u polufinalu Australijan opena (6:3, 6:4), a Amerikanka nije krila posle meča koliko joj je teško pala eliminacija.

Nije Amerikanka tugovala zbog poraza kao takvog, već zato što joj je prekinut san o osvajanju rekordne, 24. grend slem titule, pa je sa toliko trofeja ostala usamljena Margaret Kort.

Slomila se Serena pod naletom emocija i nije krila suze u Melburnu, nakon što je ostala bez finala, u kojem će igrati Osaka i Amerikanka Dženifer Brejdi.

- Bio je ovo dan sa previše mojih grešaka. Imala sam toliko prilika, samo… Pravila sam mnogo lakih grešaka. Išla sam na sve ili ništa, i samo sam grešila - poručila je Serena i briznula u plač prilikom obraćanja.

Dobila je pitanje da li je to samo bio “loš dan na poslu”, na šta je samo kratko odgovorila:

- Ne znam. Završila sam - ostala je nedorečena Serena i potom napustila salu u suzama.

Osaka će biti u prilici da osvoji drugu titulu u Melburnu, a ukupno treći grend slem pehar, dok će Brejdi debitovati u finalu jednog od četiri najveća turnira.

- Mečevi sa Serenom su čast za svakoga, pa i za mene, i želela sam da odigram najbolje što mogu. Ne znam da li je bilo dece na tribinama, ali ja sam kao mala gledala Serenu i divila se njenim pobedama. Igrati protiv nje je ispunjenje snova - poručila je Osaka.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR