Glas Javnosti

Nova bizarna optužba na račun Đokovića: 'Odakle mu pravo da se rukuje?!'

Tenis
Autor: Glas javnosti

Navikli smo na neodoljivu potrebu stranih tenisera i medija da Novaka Đokovića kritikuju kad god se za to ukaže prilika, ali je utisak da je ovog puta stvar otišla bar malo predaleko. A možda i malo više. Zapravo, da se ne lažemo - ovo više nije normalno...

Poslednja u nizu optužbi koje bismo mogli da svrstamo u rubriku "verovali ili ne" stiže od strane Kiki Bertens, sedme teniserke planete:

- Videla sam Novaka kako se rukuje sa ljudima tokom promocije "Adrija tura". Kako je mogućeda je to dozvoljeno? U kom delu sveta?, zapitala se Holanđanka.

Iako njena izjava može da se protači kao poziv na odgovornost s obzirom na to da Novak ima ogroman broj navijača, od kojih veliki procenat čine deca, ipak se čini da je kritika zbog rukovanja preterana, pogotovo ako se u obzir uzme to da je Đoković poznat kao neko ko izuzetno vodi računa o zdravlju kako svom, tako i ljudi u svom okruženju, te je malo verovatno da bi rizikovao da u opasnost dovede ne samo sebe, već i sve one koji se u njegovom okruženju nalaze.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR