Glas Javnosti

Ноле у последњем тренутку напустио Сједињене Државе

Tenis
Autor: Блиц

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, заједно са својим тимом, напустио је САД после одлуке да се тениска сезона суспендује на шест недеља.

Српски ас требало да је учествује на турнирима у Индијан Велсу и Мајамију, али како је због проглашене пандемије вируса корона, такмичење обустављено, Ђоковић је решио да се врати у Европу.

Председник САД Доналд Трамп, у ноћи између четвртка и петка објавио је да су сви летови из те земље суспендовани и да их неће бити у наредном периоду.

Шампион Аустралијaн опена, искористио је последњу прилику да се домогне Старог континента. Налазио се у Америци на припремама за мартовске мастерсе, као и сви други тенисери.

Међутим, због ситуације у целом свету, све је отказано, значи да ће највероватније цела сезона на шљаци бити отказана


Ђоковић је искористио последњу прилику да се врати у Европу, а са њим у авиону су се налазили његов тим и тренери. На фотографији коју је на друштвене мреже поставио Марко Паники, италијански стручњак за кондицију који ради са Ђоковићем, поред Нолета налазе се и његов тренер Горан Иванишевић, физиотерапеут и кум Миљан Амановић, као и Владе Капларевић, кондициони тренер Филипа Крајиновића.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

last flight avalaible to Europe! from tomorrow no more USA ✈ Europe and viceversa

A post shared by Marco Panichi (@marco_panichi1) on

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR