Glas Javnosti

NADALU POKAZALA SREDNJI PRST: Nezabeležen SKANDAL u Melburnu, Rafael Nadal ŠOKIRAN!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Meč drugog kola Australijan opena protekao je u nesvakidašnjem incidentu nakon kog je navijačica ekspresno izbačena sa tribine.

Naime, navijačica koja se nalazila na tribini "Rod Lejver" arene je provocirala Rafaela Nadala tokom meča, zbog čega je sudija insistirao da je radnici obezbeđenja izbace sa tribine. Ona je u nekoliko navrata dobacivala španskom asu dok je igrao protiv Majkla Moa, a sve je kulminiralo u završnici druge deonice deonice, kada je otišla toliko daleko da mu je čak pokazala i srednji prst i uzviknula "Drk*džijo!".

Foto: Eurosport/ Printscreen

Pred servis Rafaela Nadala meč je prekint na kratko! Kamera je u tom trenutku prikazivala ženu koja je Rafi pokazala srednji prst. Začuđeni Nadal nije mogao da veruje šta se dogodilo. Prvo je pogledao je u njenom pravcu i upitao da li je prozivka bila upućena njemu, a zatim je krenuo da se smeje. 

Sudija je na njenu reakciju odmah reagovao tako što je poslao radnike obezbeđenja, nakon čega je ova gospođa izbačena sa tribine. Španac nije mogao da veruje šta se dogodilo, a posetioci su se grohotom smejali.

 

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR