Glas Javnosti

KAD BI TENISKI ASOVI POSTALI KOŠARKAŠI, TO BI IZGLEDALO OVAKO: 'Nadal je kao Lebron, Federer je Majkl Džordan a Đoković Kobi Brajant'

Tenis
Autor: Glas javnosti

Mateo Beretini, italijanski teniser napravio je paralelu između najboljih tenisera i košarkaša i svakom dodelio idealnog para.

Beretini je na zanimljiv način opisao najbolje tenisere sveta. Tenis ima jasno izražena tri najbolja tenisera svih vremena, dok je u košarci situacija nešto podložnija raspravi. Ipak, u konverzacijama o popularnom GOAT-u se uvek ističu Lebron Džejms i Majkl Džordan, dok je nedaleko od njih pokojni Kobi Brajant.

Beretini, deseti teniser planete, je našao način da na ovaj način spoji košarku i tenis.

- Nadal je zbog svoje fizičke snage kao Lebron Džejms. Obojica su 'eksplodirali' kao veoma mladi. Federera poredim sa Majklom Džordanom. Đoković me podseća na Kobija Brajanta zbog toga koliko je smiren kada je pod ogromnim pritiskom -izjavio je Beretini.

Podsetimo, nedavno je o "velikoj trojci" govorio i Andrej Rubljov, koji je takođe imao zanimljivo zapažanje. Beretini, koji je nedavno postao član agencije koju predvodi Ivan Ljubičić, trener Rodžera Federera - jedne od tema ovog intervjua.

Italijan veruje u švajcarskog tenisera, koji će morati da propusti i ovogodišnji Australijan open zbog povrede.

- Znam da Federer uveliko trenira i mislim da će se vratiti što je pre moguće. On je već nekoliko puta pokazao da kada se vrati može da igra kao da nije ni pravio pauzu - podelio je svoje mišljenje Beretini.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR