Glas Javnosti

IZA ZATVORENIH VRATA ĐOKOVIĆA! Dadilja otkrila kako Jelena i Novak vaspitavaju decu (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Dadilja porodice Đoković otkrila je kako Jelena i Novak vaspitavaju svoju decu Stefana i Taru.

Jelena Đoković s vremena na vreme javno govori o vaspitanju dece, a koliko su ona i Novak predani roditelji potvrđuje i činjenica da je dadilja njihovih naslednika istakla da im ona maltene nije ni potrebna.

"Uz toliku posvećenost deci mi im nismo potrebne", rekla je dadilja jednom prilikom, prenosi "Hello".

Budući da Novak često odsustvuje od kuće i da svoje najdraže ne može uvek da vodi na putovanja, posebno ona daleka, Jelena je ta koja preuzima ulogu stuba porodice. I apsolutno uživa u tome, otkrio je takođe, kako se navodi, jednom prilikom izvor blizak porodici Đoković.

Jelena Đoković čvrsto se drži pravila i principa koje je kreirala zajedno sa suprugom.

"Stefan i Tara su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, baba i deda, Novakovi takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti", rekla je Jelena na jednom panelu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)


Sedmogodišnjem Stefanu, koji je jesenas krenuo u školu, mama pomaže da uradi domaće zadatke, a i tri godine mlađoj Tari rado otkriva tajne sveta, uz izazovne zadatke kroz igru koji omogućavaju adekvatnu stimulaciju rada mozga. S obzirom na to da su i ona i Novak pobornici veganske ishrane, nastoje da zdrave navike prenesu i svojoj deci. Iako im je na raspolaganju pomoć u kući, Jelena im često sama priprema ukusne obroke. Neke od njih možemo da vidimo na Instagramu, a mnoge mame slede njen primer, piše Blic.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR