Glas Javnosti

ANA IVANOVIĆ PODELILA RECEPT ZA UKUSNU I ZDRAVU SALATU: Evo kako se pravi, a bivša teniserka vodi računa o ishrani tokom trudnoće

Tenis
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug fudbaler Bastijan Švajnštajger nedavno su sa javnošću podelili najlepše vesti, da čekaju treće dete.

Ana je objavila fotografiju sa suprugom i ponosno pokazala trudnički stomak.



Iako je završila svoju sportsku karijeru, srpska teniserka Ana Ivanović ne prestaje da vodi računa o svom izgledu i zdravlju. Ana ni u toku trudnoće ne odustaje od zdrave ishrane što je, naravno, za svaku pohvalu.
Ana Ivanović, salata

foto: instagram printscreen

Ona sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram redovno deli njenu svakodnevicu, pa je sada otkrila koja hrana joj najviše prija u toku trudnoće.



- Dobra stvar je što u suštini možete ubaciti svako povrće koje vam je ostalo u frižideru - ja sam ovog puta koristila paradajz, papriku, šargarepu, krastavce, jaja i zelenu salatu. Prelijte salatu ukusnim prelivom od oraha i začinskog bilja i uživajte - napisala je Ana ispod objave.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Salata koju je spremila sadrži obilje povrća, te je idealna ukoliko vam je potreban predah od teške hrane ili vam je potreban recept za brz i zdrav obrok.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR