Glas Javnosti

UŽAS! IZBODEN SRPSKI SPORTISTA: Krvavi obračun u Leskovcu!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Profesonalni bokser Milan Kostić (1992) iz Leskovca koji je oko 16 sati pretučen u kafani „Mehana“, nalazi se van životne opasnosti.

-Van životne opasnosti je. Imao je vidljive ubode po vratu, ramenu, na nosu i ispod oka, nema velikog krvarenja, potvrđeno nam je sa maksilofacijalne hirurgije u Nišu“ – rekao je portal direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević, prenosi  juGmedii.

Iako se priča da su se u Mehani navodno tukli mačetama i sekirama, doktor Dimitrijević kaže da je u svakom slučaju neko sečivo u pitanju ali da leskovački lekari ne mogu da utvrde od kog hladnog oružja potiču ubodne rane.



U Policijskoj upravi Leskovac je rečeno da su u tuči učestovale 4 osobe i da je istraga u toku.

Kako su javili ljudi koji žive u blizini ove kafane iz nje se čula galama, ali da nisu na početku obraćali pažnju s obzirom da ih to nije čudilo. Kasnije su videli da je objekat demoliran i spolja i unutra.



Ovom momku u Leskovcu se pripisuje članstvo u grupi „Pink Pantera“, svrstavaju ga u „žestoke momke“ i da se poslednjih godinu dana spekulisalo o njegovoj navodnoj kupovini jedne poznate diskoteke u gradu na Veternici.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR