Glas Javnosti

OSKAR DE LA HOJA OTKRIO DA JE BIO SILOVAN KADA JE IMAO SAMO 13 GODINA: Starija žena NAPASTVOVALA budućeg bokserskog šampiona!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Čuveni bokser Oskar de la Hoja šokirao je svetsku javnost kada je otkrio da je kao 13-godišnji dečak bio silovan. On je tu tajnu iz svog života dugo krio i čuvao u sebi.

Amerikanac se vraća u ring 11. septembra u Stejpls centru u Los Anđelesu, a protivnik će mu biti MMA borac Vitor Belfort.

Tim povodom interesovanje za de la Hoju od strane medija je poraslo, a on je "sedmoj sili" potpuno otvorio dušu i suočio se sa traumama iz detinjstva.

Čuveni bokser je za "LA Times" oktrio da je sa 13 godina bio silovan!

-Silovan sam kad sam imao 13 godina, od strane starije žene. Izgubio sam nevinost sa 13 godina, tako što sam praktično silovan, šokirao je de la Hoja sagovornika, pa nastavio:

 - Bio sam na Havajima, čini mi se, na nekom turniru. Njoj je bilo preko 35 godina, opisivao je bokser koji je tek posle nekoliko decenije odlučio da progovori o tom neprijatnom iskustvu.

 - Sve potiskujete. Živite taj život "Zlatnog dečaka" (njegov nadimak), ali stani, sra**e, to je i dalje tu. Kao da nikada nisam dovoljno razmislio o tome, procesirao svoje misli, nikad nisam promislio kakva su moja osećanja o tome... dok jednog dana sve nije samo navrlo i onda ne znaš kako da se suočiš sa tim, rekao je Oskar.

Oskar de la Hoja rođen je u Los Anđelesu 4. februar 1973. godine, a "među konpcima" poznatiji je po nadimku "Zlatni dečko". De la Hoja potiče iz bokserske familije. Njegov deda Visente, otac Džoel stariji i brat Džoel mlađi, bili su bokseri.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR