Glas Javnosti

NFL: Dan kada Tom Brejdi nije znao za sebe - Nik Fols je bez dileme njegov 'kriptonit'! (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Retki su momenti kada Tom Brejdi ne zna šta se dešava na terenu kada je u pitanju drajv koji može da njegovoj ekipi donese pobedu, ali i to se dogodilo sinoć, tokom utakmice njegovih Tampa Bej Bakanirsa i Čikago Bersa.

Krenula je Tampa silovito, dva fild gola i jedan tačdaun za 13-0 na 6:56 pre kraja prvog poluvremena, ali je pre odlaska na pauzu ekipa iz "vetrovitog grada" uspela da predvođena Nikom Folsom preokrene i sa prednošću od 14:13 uđe u nastavak meča.

U drugom poluvremenu nije postignut nijedan tačdaun, razmenjena su po dva šuta za tri poena, pa je pred poslednji napad Tampe, koji je započeo na 1:13, Brejdi imao šansu da po 47. put u karijeri utakmicu okonča takozvanim "pobedničkim drajvom". No, umesto toga, nakon hvatanja Majka Evansa za 12 jardi usledili su dva nekompletna pasa, jedno kompletiranje za četiri jarde, i sve je palo na četvrti pokušaj za šest jardi. Brejdi je pokušao da pronađe Kamerona Brejta, ali je akcija loše izvedena pa je pas bio nekompletiran. 

 

Da li je Brejdiju pala koncentracija ili je prosto bio iznenađen, tek, saigračima je pokazivao da će odigrati još jednu akciju, iako je gotovo čitava ekipa krenula ka klupi, s obzirom na to da je lopta pripala Čikagu.

 

Baksima je ovo bio drugi poraz u sezoni, dok Čikago, predvođen Nikom Folsom, inače Brejdijevim "kriptonitom" (predvodio Filadelfija Iglse do pobede u 52. izdanju Superbola 2017. godine), ima skor 4-1 i nalazi se među najprijatnijim iznenađenjima sezone.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR