Glas Javnosti

NAŠE ODBOJKAŠICE SLOMILE AMERIKU: Brankica je dominirala, borile su se kao lavice

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Srbija je savladala olimpijskog šampiona posle pet setova igre i obezbedila je plasman u polufinale Lige nacije. Svetske prvakinje su slavile su sa 3:2 (29:27, 25:23, 20:25, 20:25, 15:13).

Uvek kad se igra protiv Amerike, znamo da nas čeka teška i iscrpljujuća utakmica. Tako je bilo i ovoga puta, ništa novo - rekla je Brankica Mihajlović.

- Znamo se jako dugo, svake godine igramo bitne utakmice. Nadam se da će nam ova pobeda doneti još više enegrije u nastavku. Publika je bila na našoj strani,  nadam se da će tako biti u subotu protiv Brazila.



Iskusna odbojkašica vratila se u tim, pošto je propustila prethodna dva turnira. Ulazila je u igru u najbitnijim momentima, a meč je okončala sa sedam poena, uz učinak iz napada 13-7.

- Dobro su igrale naše devojke. Mali pad u trećem i četvrtom setu, što je normalno. Najbitnije da smo zajedničkim snagama pronašle energiju i način da dobijemo jednu takvu silu kakva je Amerika. Biće bolje za nas u budućnosti, verujem u ovaj tim i mislim da imamo šanse koje god da je takmičenje u pitanju - zaključila je Brankica.

Duel između Srbije i Brazila u polufinalu na programu je u subotu od 14 časova.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR