Glas Javnosti

KRALJICA! Novak Đoković čestitao Ivani šampionsku titulu (FOTO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Ivana Vuleta oduševila je Srbiju. U prepunoj Štark Areni odranila je titulu šampionke sveta.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poklonio se svetskoj šampionki Ivani Vuleti. Svetsko prvenstvo u dvorani u Beogradu obeležila je Ivana Vuleta, koja je odbranila titulu u skoku udalj. 

Skok od 7,06 bio je dovoljan za zlatnu medalju i mesto najvišem stepeniku pobedničkog postolja sa koga je u slušala u njenu čast intoniranje himne Bože pravde.



Čestitke su stitzale sa svih strana odmah po osvajanju zlatne medalje, a jedna je stigla danas. 

Na svom Instagram profliu oglasio se Novak Đoković. Najbolji teniser sveta, bio je kratak, ali više nego jasan, napisao je samo: "Kraljica".

Foto: Printscreen/Instagram/djokernoleFoto: Printscreen/Instagram/djokernole

Ivana Vuleta, ranije Španović, rekla je uoči SP u Areni da je planirala da se povuče posle prošlogodišnjih Igara u Tokiju, ali je promenila plan nakon što je ostala bez medalje.


Odlični nastupi nakon Tokija su je uverili da pokuša još jednom da se domogne najvažnije sportske medalje, jedine koja joj nedostaje u karijeri.

- Taj "neuspeh" na Igrama, gde je bila četvrta, sigurno je uticao na nju i na ceo tim. Da je osvojila olimpijsko zlato od aktivne karijere oprostila bi se u Boegradu. Ali, Ivana je i daje gladna vrhunskih rezultata, a igre su joj nekako dužne. Odlučili smo se za još jedan ciklus, koji je ovog puta kraći, blizu je, za dve godine u Parizu. Uostalom, mesec dana posle Tokija osvojila je Dijamantsku ligu, a posle pola godne svetsko zlato u Bogradu. Sa ovim skokom od 7,06 metara i bila bi olimpijska pobednica u Tokiju - kazao je Ivanin trener Goran Obradović, prenosi Informer.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR