Glas Javnosti

ŽELJKO OBRADOVIĆ ŠOKIRAO: Nisam potpisao ugovor sa Partizanom, ali najmanje tri godine bićemo zajedno

Košarka
Autor: Glas javnosti

Trener Partizana Željko Obradović osvrnuo se na neka pitanja koja se čitavog leta provlače u javnosti, ali i da zatraži od Uprave kluba da javno saopšti koliki je budžet Partizana.

Žoc je obznanio da je sa crno-belima dogovorio trogodišnju saradnju, ali kako veli nije potpisao ugovor.

- Ja ću sada da vam kažem – ja nemam ugovor sa Partizanom. Nisam potpisao ugovor sa Partizanom zato što meni ne treba ugovor sa Partizanom. Gospodin Ostoja Mijailović je čovek kome ja verujem. Pitao sam ga “Je l’ ti meni veruješ”, odgovorio je “Verujem” i ja verujem tebi. Kraj. Da li ću da ga potpišem sutra – nemam pojma. Mnogo mi je važnije da mi budu svi igrači na treningu, to mi je neuporedivo važnije od svega. Dogovorili smo se da saradnja traje tri godine, to je tako, moja reč je važnija od bilo kakvog potpisa. Trebalo bi da provedemo najmanje tri godine zajedno, ovo je projekat - iskren je Obradović u intervjuu za Al Džaziru Balkans.

Najveću pažnju privukao je dolazak Kevina Pantera, iskusnog evroligaškog igrača koji je prošle sezone igrao Fajnal-for sa Olimpijom iz Milana. Obradović objašnjava kako je došlo do dogovora sa Amerikancem.

- Ja sam bio u “Pioniru” kada je stigla vest da je Milano odlučio da ne produži ugovor sa Kevinom Panterom, istog trenutka sam pozvao Zorana (Savića) i rekao mu “Ajde proveri to”. Dobio sam informaciju od mog bivšeg igrača Điđija (Datomea) gde sam pitao da nije neki problem, šta se dešava. Điđi mi je rekao “On je super dečko, super se ponašao, istina je to”. Zoran mi je istog trenutka posle toga dao telefon Pantera, ja sam ga pozvao i imao izvanredan razgovor sa njim. Ako mene pitate ja sam bio iznenađen njegovom reakcijom. Čovek je iz Evrolige, međutim kada je porazgovarao sa mnom dogovorili smo se da se čujemo sledeći dan. Sledećeg dana mi je rekao “To je to” da bi mi poslao poruku da će da potpiše. Koliko ste vi bili iznenađeni, koliko su bili ljudi, toliko sam bio i ja. Očigledno kada pričaju dva odrasla čoveka, koji razumeju jedan drugog, da se vrlo brzo dogovore.

Željkova 

Priča o Panteru očekivano je „skliznula“ u priču o budžetu.

- On je čovek koji je shvatio šta mu ja pričam i šta može da dobije. To je njegov život i shvatio je šta može da dobije. Sve ostalo o čemu pričate, o budžetu i novcu, to su pitanja za Zorana Savića i predsednika kluba. To nije pitanje za mene, nikad u životu sa igračem nisam pričao o novcu. Zoran Savić će da izađe i da kaže, to ću zamoliti njega i predsednika da urade. Da stave celog javnosti, da ne bilo tračeva, koliko košta ovaj tim Partizana, a koliko je koštao prošle godine. Ono što imam kao infromaciju je nešto što je apsolutno normalno da bude, ali neću da izlazim sa tim jer je to posao Zorana Savića i Mijailovića.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR