Glas Javnosti

SAŠA OBRADOVIĆ TUŽIO ZVEZDU: Klub mu ostao dužan, traži isplatu ugovora i bonusa

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaški klub Crvena zvezda našao se u nezavidnoj poziciji kada je na vrata stigla tužba bivšeg trenera Saše Obradovića kom duguju isplatu ugovora i bonusa za Kup Radivoja Koraća.

Nije se Saša Obradović dugo zadržao na klupi Crvene zvezde. Posle serije loših rezultata, tim sa Malog Kalemegdana odlučio se na rastanak sa iskusnim stručnjakom, a na mesto trenera došao je Dejan Radonjić, koji je tokom prvog svog mandata u Beogradu pravio velika čuda.

Međutim, rastanak Obradovića i Crvene zvezde nije prošao u najboljem tonu, pa je stručnjak odlučio da tuži crveno-bele Komori za rešavanje sporova pri Evroligi. On traži od svog doskorašnjeg kluba da mu bude isplaćen kompletan ugovor za dve godine, kao i bonus za Kup Radivoja Koraća.

Zvezda i Obradović rastali su se posle serije loših rezultata, ali ugovor nije sporazumno raskinut, već je trener ostao na platnom spisku kluba. Stručnjak se u klub vratio letos, pošto je lično platio obeštećenje Monaku da izađe iz ugovora. Sa njim je potpisana dvogodišnja saradnja uz opciju na još jednu sezonu. Međutim, usledila je već pomenuta serija loših rezultata, posle kojih je Saša morao da ode sa klupe.

On je i dalje bez angažmana, ali su se u međuvremenu brojni evropski klubovi interesovali za njegove usluge, tako da će sasvim izvesno Obradović u narednim mesecima ponovo zasesti na klupu nekog tima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR