Glas Javnosti

RESTRIKCIJE ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Evo ko zapravo može da prisustvuje četvrtoj utakmici sa Zvezdom

Košarka
Autor: Glas javnosti

Iz KK Partizan su se oglasili i objavili važnu informaciju za sve koji večeras žele da prisustvuju četvrtoj utakmici finala ABA lige.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

"KK Partizan obaveštava svoje navijače da će na utakmicu protiv Crvene zvezde (18:30 časova, hala "Aleksandar Nikolić") ulaz biti omogućen samo za vlasnike sezonskih karata koji će biti raspoređeni prema raspoloživosti mesta po sektorima u dvorani.

Ovakva odluka, posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale "Aleksandar Nikolić" koju je doneo disciplinski sudija ABA lige. Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premium.

KK Partizan je uložio žalbu na ovakvu odluku i ukoliko na osnovu nje dođe do promena pre utakmice, klub će što je brže moguće obavestiti navijače.

Ovim putem, KK Partizan apeluje na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema Partizanu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija", piše u saopštenju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR