Glas Javnosti

PARTIZAN ČEKA "MORNARE": Osvežili smo tim, pokušaćemo da odigramo najbolju utakmicu

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana dočekuju u subotu ekipu Mornara, u utakmici 25. kola ABA lige, a trener Željko Obradović kaže da protivnici zaslužuju svako poštovanje.

Obradović ističe da su se crno-beli "osvežili", kao i da će se potruditi da odigraju najbolju moguću utakmicu koja je na programu u subotu 2. aprila od 21 čas u hali "Aleksandar Nikolić".

- Još jedna utakmica u nizu, nešto različita jer smo iskoristili pauzu usled neigranja u Evrokupu, tako da smo iskoristili da malo osvežimo ekipu i da radimo na drugačiji način - rekao je Obradović, a preneo b92.net.


Crno-beli su drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa 19 pobeda i četiri poraza, dok je Mornar osmi sa skorom 9/13. Alen Smailagić navodi da je ekipa Mornara vrlo nezgodna i da crno-beli treba dobro da se pripreme, posebno nakon poraza od Cedevita Olimpije.

- Tu je Željko kao iskusan trener koji će da nas stavi na mesto i priprema. Imali smo malo nezgodniji trening posle poraza da se ne opustimo i da ne dozvolimo da nešto izmakne kontroli. Imali smo naporan raspored, iskoristili smo pauzu i da se malo odmorimo i sada idemo dalje - rekao je Smailagić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR