Glas Javnosti

NEDOVIĆ MENJA PROFESIJU: Hoću da igram fudbal, idealno bi bilo u FK 'Prvi maj'! Klub iz Rume poručuje 'ČEKAMO TE'!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Proslavljeni srpski košarkaš Nemanja Nedović nedavno je za medije izjavio da želi da bude fudbaler kada završi sa košarkaškom karijerom, a otkrio je i u kom bi klubu zaigrao.

Nemanja Nedović biće igrač FK Prvi Maj iz Rume u nekoj od narednih godina! Slavni košarkaš izrazio je želju da proba da igra i fudbal, a klub koji je pomenuo s zadovoljstvo ga je prihvatio i pozvao da im se pridruži!

Doduše, moraće malo da sačekaju jer Nedović igra košarku karijere. Ove nedelje ubacio je nestvarnih 39 poena za PAO protiv Makabija.

- Možda sam lud, ali kada završim profesionalno sa košarkom, želim da probam da igram fudbal u nekom nižerazrednom klubu barem jednu sezonu. To je moja neostvarena želja, baš bih to voleo da probam. Neka treća-četvrta srpska liga. Imam vikendicu blizu Rume, bilo bi idealno da igram tamo za "Prvi maj" Ruma, ne znam samo da li bi me prihvatili - pričao je Nedović.

Mediji su kontaktirali klub iz Rume u kojem su sa oduševljenjem odgovorili na ovo. Jovan Vukanac, član uprave "Prvog maja" je imao samo

- Nemanja, dobrodošao si naravno. Zadovoljstvo nam je da to čujemo, radi se o velikom košarkašu, siguran sam da i u fudbalu ima šta da pokaže. Vrata našeg kluba iz Rume su mu otvorena, čekamo ga kada dođe u Srbiju i Rumu - poručio je Vukanac.

Ruma polako dobija svoje mesto na fudbalskoj mapi Srbije.

- Cilj nam je plasman u Prvu ligu, gde nikada u istoriji nismo bili. Gradimo drugu tribinu za prolećni deo sezone. Eto, taman da nam dođe i Nemanja, lepo pojačanje za Prvu ligu - uz osmeh će poznati privrednik i fudbalski radnik iz Rume.

Bivši golman Partizana Trener - Radovan Radaković!

Dobro poznato ime nalazi se na klupi "Prvog maja" iz Rume. Reč je o Radovanu Radakoviću nekadašnjem golmanu Partizana. Radaković se otisnuo u trenerske vode i već deset godina radi širom Srbije.

Inače, Radovan je promenio imidž, pa je pitanje ko bi ga prepoznao, a da ga nije video posle igračkih dana.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR