Glas Javnosti

MVP TROFEJ? JOKIĆ ŠOKIRAO AMERIKU: Trenutno smo, znate, u fazi selidbe... Žena se za sve pita!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nikola Jokić ne prestaje da šokira američke novinare. I taman kad čovek pomisli da iznenađenja više nema, usledi nešto novo.

Prošle godine, pehar MVP NBA lige je podigao Nikola Jokić.

Srpski košarkaš koji je i sada najdominatniji, ali Amerikanci bi čini se da za MVP proglase DŽoela Embida, jer očigledno naše nije omiljeno u SAD. Tako je bilo godinama sa Novakom Đokovićem, pa slična sudbina možda čeka i momka iz Sombora.


Pred početak plej-of serije sa Golden Stejtom američki novinari su imali priliku da pričaju sa košarkašima Denvera. Jedan od njih bio je Jokić, a predstavnike medija zanimala je jedna stvar. Gde je prošlogodišnja MVP nagrada trenutno?

Odgovor Srbina je više nego šokantan...

- Da budem iskren, nemam pojma gde se nalazi u ovom momentu - izgovorio je Nikola i iznenadio novinare, a onda se malo izvadio:


- Trenutno smo u procesu selidbe, tako da se moja supruga Natalija za sve pita", nasmejao se Jokić.

Srpski košarkaš je ponovo pokazao da ne razmišlja previše o invididualnim nagradama i da ga mnogo više zanima uspeh ekipe, dok Embid i društvo svim silama lobiraju za MVP priznanje, pišu Novosti.

Nikola samo razmišlja o Golden Stejtu. Prvi meč je na programu u noći između subote i nedelje po srednjeevropskom vremenu od 2.30 časova, taj i naredni duel igraće se u dvorani "ratnika", potom se serija seli u halu Nagetsa na naredna dva meča...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR