Glas Javnosti

KK Partizan: Sistem se urušio za SEDAM DANA! Posle jednog treninga u ovakvom sastavu ne možemo ništa da kažemo

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana u četvrtak u Hali sportova "Ranko Žeravica" igraju prvi meč četvrtfinala plej-ofa prvenstva Srbije protiv Mladosti iz Zemuna

Ekipa iz Humske je poslednji takmičarski duel odigrala pre tačno mesec dana, protiv Splita u Beogradu (80:58), a pred start doigravanja trener Aleksandar Matović ima mnogo kadrovskih problema.

Amerikanac Vil Mozli je iz porodičnih razloga otputovao u Sjedinjene Države i nije licenciran za završnicu sezone, dok je neizvesno učešće Ognjena Jaramaza, Rašona Tomasa i Markusa Pejdža. Duel počinje u 18 časova, a plasman u polufinale obezbediće ekipa koja ostvari dve pobede. Revanš je na programu dva dana takođe u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

„Igramo protiv tima koji je u KLS završio prvi, igrali su polufinale ABA 2 lige, nesrećno izgubili. Igraju specifičnu košarku, agresivni su preko celog terena, tokom 40 minuta u njihovom sistemu odbrane. U napadu imaju dobre individualce, predvođeni Mičelom, Gomboom, kao i našim bivšim igračima Aranitovićem i Tanaskovićem. Verovatno ćemo igrati zahtevne mečeve protiv Mladosti,“ rekao je Matović i nastavio:

„Pridrudrižio nam se Miletić, sa pozajmice je vraćen i Trej Dreksel koji je do sada igrao upravo za Mladost. Mozli se nalazi u Americi usled bolesti oca. Imamo mnogo problema sa povredama Jaramaza, Tomasa i Pejdža i posle jednog treninga u ovakvom sastavu ne možemo ništa da kažemo. Videćemo kako će novi igrači moći da prihvate sistem koji smo gradili mesec dana, koji se usled povreda urušio u poslednjih sedam dana. Sada smo morali da ga promenimo.“

Preostali parovi četvrtfinala su: Borac – FMP, Vojvodina – Mega Sokerbet i Zlatibor – Crvena zvezda.

(Glas javnosti/N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR