Glas Javnosti

BOBI MARJANOVIĆ POKAZAO 'ZUBE': 'Čudovište' naletelo na Srbinov 'DABL-DABL', ali Dalasu nije bilo spasa (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

U meču koji se odigrao između Nju Orleansa i Dalasa Pelikansi su rezultatom 112:103 porazili Maverikse, a jedan od najistaknutijih igrača bio je Boban Marjanović.

Košarkaši Dalas Meveriksa izgubili su od Nju Orleans Pelikansa 112:103 u utakmici u kojoj je Boban Marjanović bio jedan od najzapaženijih igrača na terenu. Zajon Vilijamson, zvezda Pelikansa popularna po nadimku "čudovište" zbog fizičkih predispozicija, prethodnih dana dobro je upoznao Jokića u duelima sa Denverom, a u noći između subote i nedelje susreo se i Marjanovićem.

Meveriksi su na ovom meču bili bez Luke Dončića i Kristapsa Porzingisa, te su drugi igrači morali da se istaknu kako bi ekipa pružila jak otpor Pelikansima. To se i desilo, a jedan od boljih košarkaša Dalasa na terenu bio je Boban Marjanović. Bobi je bio starter, odigrao je 29 minuta i utakmicu je završio sa 13 poena, 11 skokova i tri asistencije.

Bobi je bio veoma efikasan, iz igre je šutirao 6/11, dok je bio na terenu ekipu je bila u plusu dva poena, ali falili su Dončić i Porzingis, te je poraz bio neizbežan.

Na drugoj strani najefikasniji bio je, upravo, Vilijamson sa 38 poena za 35 minuta na terenu. Zajon je bio nezaustavljiv, šutirao je sjajnih 13/20 iz igre, a uz to imao je pet skokova i šest asistencija. Njega su pratili Aleksandar-Voker sa 20 poena, Ingram sa 19 i Luis sa 13 i pet asistencija.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Hardavej junior sa 30 poena, Branson je dodao 24, a Kleber je imao 13 baš kao i Marjanović. Pelikansi su utakmicu prelomili u poslednjoj četvrtini i na kraju su zasluženo upisali 20. pobedu u 45 utakmica. Dalas je pretrpeo 21. poraz u 44. ovosezonskom meču.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR