Glas Javnosti

Zvezda preko Inđije na korak do duple krune

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dve duge na nebu iznad Gradskog stadiona, kao da su znak da je vreme za duplu krunu. Šampion je za tri minuta smirio nervoznog domaćina i sa dva pogotka glavom Ivanića i Bena izborio plasman u polufinale Kupa Srbije: Inđija - Crvena zvezda 1:2 (0:2).

 

Konačačno se i to desilo. Oko hiljadu navijača došlo je na stadion, orila se pesma oko petsto "delija" i samo su česti pljuskovi narušavali odličnu atmosferu na prvoj utakmici u normalnim okolnostima, posle skoro tri meseca od napada korone. Crveno-beli su stigli u Inđiju silni, puni sebe posle petice na Banjici i zvaničnog osvajanja titule prvaka. Međutim, fudbaleri Inđije su u prvih pola sata opet bili tvrd orah za Beograđane, kao i u dve prethodne utakmice u Superligi.

Pola sata domaćin je odolevao, a onda mu se za tili čas srušilo sve, kao letnja kiša. Prvo je Ben bio asistent Ivaniću u 35. minutu kada je vezista crveno-belih iz teške situacije lepo pogodio ugao Prekovićevog gola i tako se treneru Stankoviću zahvalio za pohvale posle meča sa Radom. Tri minuta kasnije, uloge su se obrnule, Ben se izvio, nadskočio sve i zakucao loptu za velikih 0:2.

(Izvpr: Večernje novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR