Glas Javnosti

ЖИВОТНА БОРБА: Горан Буњевчевић се пробудио из коме, прогноза неизвесна, још увек животно угрожен

Fudbal
Autor: Глас јавности / Ало.рс / од 19.06.2018.

Добре вести стижу из Клиничког центра Србије где већ тачно месец дана, после операције анеуризме, животну борбу води Горан Буњевчевић (45).

Спортски директор ФС Србије и наш бивши познати фудбалер отворио је очи после коме у коју је недавно запао и, како сазнаје један београдски таблиод, његово стање је мало боље.

"Буњевчевићу је урађена трахетомија. Прецизније, направљен му је, привремено, рез како би могао лакше да дише и да се врши хигијена плућа, пошто се налази на респиратору за дисање. Тиме му је олакшано дисање, па је отворио очи, мада успорено", наводи наш извор са лица места.

Буњевчевић помало помера руке и ноге на интензивној нези Института за неурохирургију КЦС, али се још не може прогнозирати како ће даље тећи опоравак.

"За сада је још све неизвесно. Он је и даље животно угрожен, јер му је, после грчева у мозгу, дошло до погоршања. Сада нема грчеве, али је, вероватно, негде у дубини мозга дошло до неких оштећења. Он добија све потребне лекове, сву могућу негу, али је, за сада, још рано да говоримо о коначном исходу", додао је извор.

Буњевчевићу у болницу свакодневно долази супруга Јелена, а начелник, др неурохирург Горан Тасић се брине о њему.

Подсетимо, Александар Коларов је, после поготка који је донео победу Србији на старту Мондијала у Русији против Костарике, изјавио да орлови тријумф посвећују Буњевчевићу.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR