Glas Javnosti

ZA RUBRIKU 'VEROVALI ILI NE': Fiorentina prijavila svoje igrače, Vlahovića i Milenkovića čeka žestoka kazna zbog igranja za reprezentaciju?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Vest o dolasku Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića u Beograd kako bi se stavili na raspolaganje Ljubiši Tumbakoviću pred odlučujući meč kvalifikacija navijači su dočekali sa oduševljenjem, ali su ubrzo iz Italije stigle izuzetno loše vesti.

Naime, Fiorentina je njih dvojicu prijavila zbog kršenja pravila o napuštanju Italije tokom pandemije koronavirusa, čime su prekršili zdravstvene protokole ove zemlje.

Pored njih, prijavljeni su i Erik Pulgar iz Čilea, Martin Kaseres iz  Urugvaja, Lukas Martinez Kuarta iz Argentine, kao i Sofjan Amrabat iz Maroka.

Klub iz prestonice Toskane naveo je u dopisu koji je upućen italijanskim vlastima da su igrači Italiju napustili pod pritiskom matičnih fudbalskih saveza, a ostaje nam da sačekamo i vidimo kakvi će biti dalji koraci.

Jedno je sigurno - i Milenkovića i Vlahovića očekuje kazna po povratku...

Podsećamo, meč Srbije i Škotske u poslednjem kolu plej-ofa Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine biće odigran u četvrtak od 20:45, a kako je reprezentacija Jugoslavije/Srbije prošla na baražima do sada možete se podsetiti ovde.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR