Glas Javnosti

VLAHOVIĆ NIKAD ISKRENIJI! Nisam navikao na ovoliku pažnju, osećanja su mi POMEŠANA

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mladi napadač Juventusa, Dušan Vlahović je sa dva gola bio najzaslužniji za trijumf Juventusa na gostovanju Empoliju (3:2).

Reprezentativac Srbije je  zatresao mrežu u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, a potom i u 66. minutu.

U ovom momentu je sjajni Vlahović prvi na listi strelaca Serije A sa 20 golova

- Ovo su važni bodovi jer smo do pobede došli posle dva remija. Srećni smo zbog trijumfa. Individualac ne može da napravi razliku bez pomoći tima. Ostanemo li jedinstveni i nastavimo da radimo naporno, možemo da ostvarimo sjajne rezultate- rekao je Vlahović za DAZN.



Pogodio je protiv Viljareala u Ligi šampiona, sada je postigao nova dva gola, italijanski mediji su opčinjeni Srbinom...

- Nisam navikao na ovoliku pažnju, ali kao što je trener Alegri rekao, uz pravilno razmišljanje i koncentraciju, sve je moguće. Moje kolege, trener, svi u klubu su mi pomogli zaista mnogo da se prilagodim. Zahvalan sam im na tome i nadam se da ćemo nastaviti ovako! Idemo meč po meč, onda ćemo videti šta će se dešavati. Imamo svoje ciljeve i pokušaćemo da dobijemo svaki meč do kraja- kaže Dušan.





U sredu je poseban dan za Vlahovića, ide na noge Fiorentini čiji je dres zamenio Juventusovim.

- Ne znam šta da kažem. Osećanja su mi pomalo pomešana. Idemo tamo, igramo utakmicu, to je sve što mogu da kažem. Uvek sam govorio da sam zahvalan Fiorentini za sve ove prelepe godine iza mene, one će uvek biti deo mene. BIće pomalo nebično igrati protiv njih, ali to je fudbal- zaključio je Vlahović.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR