Glas Javnosti

Terzić: Sezona u Superligi nastavlja se 16. maja

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić uveren je da će fudbalska sezona u Srbiji biti nastavljena sredinom maja.

On je u izjavi za “Kurir” poručio kako je igračima srpskog šampiona saopšteno da će Superliga biti nastavljena 16. maja i da treba da budu spremni.

“U stalnom smo kontaktu sa ljudima iz UEFA i na osnovu njihovih informacija i predviđanja sa Svetskom zdravstvenom organizacijom, postoji stanovište da bi nacionalna fudbalska prvenstva mogla da budu nastavljena u drugoj polovini maja. Da li će se to obistiniti, zavisi od ishoda pandemije virusa korona. U Crvenoj zvezdi se tako i ponašamo”, rekao je Terzić.

Iako je to gotovo nemoguće precizirati, Terzić je uveren da će nastavak uslediti 16. maja.

“Preneli smo našim igračima da očekujemo da se prvenstvo nastavi 16. maja. Zato oni treniraju svakodnevno u kućnim uslovima po programu trenera Dejana Stankovića, da što spremnije dočekaju nastavak prvenstva. Svesni smo da neće biti mnogo vremena za grupne treninge”.

S druge strane, u Partizanu nemaju takve informacije.

“Samo da ova pandemija stane, a posle toga ćemo da pričamo o nastavku prvenstva. Biće vremena za fudbal i on će se sigurno igrati. Da li će se igrati u aprilu, maju ili junu, to niko u ovom trenutku ne zna, ali siguran sam da će prvenstvo biti završeno. Takvu informaciju imam, a kada će početi, to zavisi od toga kada će pandemija da stane”, poručio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Izvor: Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR