Glas Javnosti

SUPERLIGA SRBIJE: Vulić 'bombom' začinio pobedu Zvezde i iz Šapca se kandidovao za gol sezone (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mačvu iz Šapca u prvom meču 3. kola Superlige Srbije rezultatom 3:0. Meč obeležio fantstičan pogodak Miloša Vulića, ali i ponovo veliki broj loših sudijskih odluka.

Crveno-beli su do pobede nad Mačvom stigli na pogon mladih nada. Prvo je u 24. minutu Nikola Krstović iskoristio pas Aleksandra Kataija, uspeo da ostane na nogama uprkos povlačenju fudbalera Mačve i pošalje loptu u mrežu rivala. Takođe, Krstović se prilikom prijema pasa nalazio na samoj ivici ofsajda, ali je utisak da je ipak jedan od igrača iz zadnje linije Šapčana bio najbliži golu svog tima. 


Moglo je da bude i ubedljivije, ali je Katai dva puta pogodio prečku, a ni Spiridonović, Krstović i Degenek nisu imali više sreće. No, jeste Veljko Nikolić u 65. minutu, kada je njegov snažan udarac zakačio jednog fudbalera Mačve i prevario čuvara mreže domaćeg sastava za 2:0. A u samoj završnici meča viđen je najlepši detalj utakmice, kada je sjajni Miloš Vulić još jednom potvrdio da poseduje možda i najbolji šut u čitavoj Superligi pošto je prelepim udarcem "skinuo paučinu" i crveno-belima doneo treću pobedu u od 3:0 u isto toliko kola.

 

Utakmicu su obeležile i sudijske greške, pre svega na štetu Crvene zvezde. Naime, prvo je u 42. minutu Pejović krajnje grubo startovao nad Nikolićem, ali arbitar Petar Piper nije ovo okarakterisao kao dovoljno za isključenje, da bi u 68. minutu crveno-beli oštećeni za jedanaesterac nakon starta nad Benom:

Superliga Srbije, 3. kolo

Crvena zvezda – Mačva 3:0 (1:0)
(Krstović 24, Nikolić 65, Vulić 90)
19:00 Mladost – Inđija
19:00 Napredak – Radnik
19:00 Radnički Niš – Novi Pazar
19:00 Spartak Subotica – Metalac
19:00 TSC – Zlatibor
20:30 Čukarički – Rad
20:30 Voždovac – Vojvodina
20:30 Partizan – Javor
20:30 Proleter – Bačka

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR