Glas Javnosti

Stigla EKSPRESNA REAKCIJA iz Partizana posle vesti o suspenziji, Vazura SMIRUJE STRASTI

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Direktor Partizana Miloš Vazura smiruje situaciju, posle vesti da je FIFA kaznila crno-bele zbog neizmirenih obaveza prema Luganu za transfer Filipa Holendera, i poručuje da će traženi novac biti uplaćen Švajcarcima u narednih dvadeset dana.

Klub iz Humske je dobio zabranu dovođenja igrača u naredna tri prelazna roka zbog dugovanja Luganu. Prema izjavi Vazure datoj Telegrafu, u pitanju je rata od 200.000 evra.

"Kazna FIFA se odnosi na ratu Luganu za Filipa Holendera, koju ćemo uplatiti u narednih 20 dana, skinuti suspenziju i steći pravo da nesmetano radimo u letnjem prelaznom roku. Izmirili smo sve što se zahtevalo za UEFA evropsku licencu, taj dug je ostao jer se sve deogodilo van prelaznog roka i smatrali smo da imamo dovoljno vremena. Sve će biti u redu, platićemo i poslovati normalno", rekao je Vazura za "Telegraf".


Podsetimo, Holender je koštao Partizan ukupno 500.000 evra. Prvobitno je bio plaćen 50.000 evra za pozajmicu, dogovorenu na jesen 2020. godine, da bi po završetku iste sezone crno-beli aktivirali klauzulu iz ugovora za otkup od 450.000 evra. Ispostavilo se da je do sada Luganu plaćeno "samo" 300.000.

Mađarski reprezentativac, rođen u Kragujevcu, u prvoj sezoni je skrenuo pažnju na sebe dobrim igrama, ali je od dolaska trenera Aleksandra Stanojevića izgubio mesto u startnih 11.

Ove sezone je upisao ukupno 34 meča, najčešće ulazeći sa klupe, uz tri gola i asistenciju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR