Glas Javnosti

SNIMA SE DOKUMENTARAC O NAJVEĆOJ IZDAJI U ISTORIJI FUDBALA

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Uskoro će na Netfliksu izaći film u kome ćemo saznati pravu istinu o prelasku Luisa Figa iz Barselone u Real Madrid.

U julu 2020. godine desila se verovatno najveća izdaja u istoriji fudbala. Luis Figo, jedan od najboljih portugalskih fudbalera svih vremena, prešao je iz Barselone u Real Madrid za tada rekordnih 62.000.000 evra i našao se na tapetu navijača iz Katalonije.

Dobijao je Portugalac zbog toga pretnje smrću, palili su njegove dresove, gađali su ga svinjskom glavom, nazivali ga raznim imenima jer je odabrao novac i postao deo ere Florentina Pereza i čuvenih "Galaktikosa". Sada, posle 22 godine odlučio je da kaže istinu o svemu tome i to u dokumentarcu "Netfliksa".


U trejleru koji je objavljen može se videti Luis Figo u dresu Barselona kako vređa i ismeva svoj budući klub. Ubrzo se dešava veliki obrt, a Figo zadužuje dres Real Madrida i postaje "Galaktikos". U filmu su svoje stavove o ovom transferu iznosili Florentino Perez, Pep Gvardiola i mnogi drugi.

- Mnogo ljudi priča, a niko ne zna šta je istina. Pravu istinu ja znam, jer sam ja akter svega toga -, rekao je Figo koji je u to vreme bio jako uplašen za svoju porodicu zbog raznih pretnji koje je dobijao od navijača Barselone.

Takođe, možemo videti i insert u kome Perez pred predsedničke izbore u "kraljevskom klubu" obećava da će dovesti Figa ukoliko postane predsednik. Navodno će i on reći šta se tačno dogodilo.

"Ja govorim istinu, ja ću vam ispričati tačno šta se dogodilo, ja sam akter toga", izgovorio je Perez i tako dodatno zagolicao maštu svih pre nego što se dokumentarac i zvanično pojavi.

Film se zove "Afera Figo: Transfer koji je promeio istoriju fudbala". Emitovaće se 25. avgusta na platformi "Netfliks" i nema sumnje da će privući ogromnu pažnju ljubitelja fudbala.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR