Glas Javnosti

ROĐENDANSKA "PETARDA"! Magični Katai ukrasio žurku, Zvezdina petica Novom Pazaru (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Novi Pazar 5:0 u okviru 26. kola Supelige Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića pitanje pobednika rešili su već u prvih 20. minuta, jer je već tada na semaforu stajalo četiri gola prednosti za srpskog šampiona.

Fenomenalnu partiju pružio je Aleksandar Katai, koji je upisao het-trik, a pratili su ga Ohi i Mirko Ivanić, sa po jednim golom.

Početni ataci crveno-belih isplatili su se već u osmom minutu, a pogodio je Ohi. Gajić je odlično probio po desnom boku, i uposlio Bena, koji je nakon nekoliko driblinga poslao loptu u peterac, gde se našao upravo norveški internacionalac, koji je sa lakoćom sproveo loptu u praznu mrežu.

Pritisak crveno-belih se nastavio i nakon ranog vođstva, a već u 12. minutu viđeno je novo uzbuđenje. Rodić je prošao po levoj strani i centrirao duboko u kazneni prostor, gde je Ohi spustio do Ivanića, koji je šutirao preko gola. Svega tri minuta kasnije, na semaforu je stajalo 2:0..


Ponovo se Ben našao u ulozi asistenta, a ovog puta je nakon dobre kontre „izbacio“ Kataija pred gol gostiju, a Zvezdinoj desetki nije bilo teško da u situaciji „jedan na jedan“ pogodi mrežu. Već u narednom napadu, viđen je novi gol. Ovog puta Katai je asistirao preko odbrane za Ivanića, koji je sjajno lobovao Vujanca, za veliku prednost.

Prilike pred golom gostiju nastavile su da se ređaju pa je tako u 21. minutu viđeno novo uzbuđenje. Krstičić je pokazao veliku borbenost, i pored dva čuvara dodao loptu do Ivanića, a ovaj sjajnim pasom u prostor uposlio Kataija, koji je ponovo izbio pred gol, i pogodio dalji ugao za velikih 4:0. 

U 55. minutu Katai je fenomenalnu partiju krunisao het-trikom. Pavkov je slično kao i Ben u prvom poluvremenu poslao odličan pas u prostor, a Katai je elegantno „bocnuo“ Vujanca za peti gol u mreži gostiju.




BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR