Glas Javnosti

PIKSI POSTAJE NOVI SELEKTOR ? Sve izvesnije da će Dragan Stojković VODITI REPREZENTACIJU SRBIJE

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Jedan od najpoznatijih fudbalera na ovim prostorima, Dragan Stojković Piksi, će najverovatnije voditi reprezentaciju Srbije.

Piksi, gotovo izvesno, biće selektor Srbije u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, nezvanično saznaje Kurir.

Zvaničnih reakcija iz Fudbalskog saveza Srbije, pa i od samog Piksija - nema, ali svi su izgledi da će jedno od najvećih fudbalskih imena sa ovih prostora dobiti novu ulogu u svojoj bogatoj karijeri.

- Ime novog selektora najverovatnije će biti objavljeno do kraja ove kalendarske godine - stoji u saopštenju FSS od pre dva dana, kad je sporazumno razrešen dužnosti Ljubiša Tumbaković.

Piksi se i ranije pominjao kao kandidat za selektora Srbije, me|utim, do realizacije ideje bivših i sadašnjih čelnika Saveza nikada nije došlo. Kako se saznaje, pregovori su sada u završnoj fazi, a Dragana Stojkovića najviše motiviše odlazak na Mundijal.

Nesporno je da Srbija ima odlične fudbalere, zaslužila je konačno i veliko ime u ulozi selektora. A Piksi to svakako jeste.

Rezervne opcije?

FSS uporedo pregovara s nekoliko kandidata. A ukoliko se, ipak, izjalove pregovori s Piksijem, prve sledeće opcije su Vladan Milojević i Savo Milošević. Miloje ima prednost kao trener koji je tri godine zaredom uvodio Zvezdu u Ligu šampiona i Ligu Evrope.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR