Glas Javnosti

Partizan savladao Novi Pazar, ali ni to nije moglo da prođe bez SKANDALA: Utakmica prekidana četiri puta (FOTO+VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar sa 4:1 (1:0) u meču četvrtog kola Superlige Srbije.

Nakon svega viđenog u Novom Pazaru, dobro je da su svi akteri prošli bez povreda i da je meč završen! Utakmica je četiri puta prekidana zbog haosa na tribinama, poslednji put na 35 minuta nakon čega su Grobari oterani sa stadiona, ali na kraju se piše nova ubedljiva pobeda Partizana na najvrelijem gostovanju u Srbiji - 4:1 (1:0)!

Po tradiciji kada Crvena zvezda i Partizan gostoju u Novom Pazaru utakmice su pune tenzije, a večerašnja je dosegla vrhunac. Klupa Partizana bila je pod udarom "navijača" Novog Pazara, dok su Grobari sa druge strane skandiranjem Ratku Mladiću povredili Pazarce koji nisu želeli da nastave meč dok navijači crno-belih ne napuste stadion. 

Od samog starta Partizan je bio daleko bolji rival, ali je u prvom poluvremenu Rikardo Gomeš promašio nekoliko otvorenih šansi zbog čega je na odmor srpski vicešampion odneo samo gol prednosti - 0:1!

Mrežu Ostojića načeo je Bibras Natho u finišu prvog dela golčinom sa preko 25 metara, da bi prednost crno-belih na startu drugog dela duplirao Slobodan Urošević nakon perfektne kontre. 

Ni tu nije bio kraj mukama Novog Pazara. Prvo je Rikardo iskoristio veliku grešku odbrane Pazaraca, nakon čega je usledio već pomenuti prekid. Tek nakon 35 minuta utakmica je nastavljena, bez ritma, ali su rezervisti crno-belih imali jak potiv da se dokažu Aleksandru Stanojeviću. 

Pre svih, Sejduba Suma koji je uspeo i da se upiše u strelce nakon što ga je perfektno proigrao Samed Baždar, a Gvinejac lažnjakom izbacio čitavu odbranu domaćeg tima za konačnih 4:1!

(Glas javnosti/Informer)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR