Glas Javnosti

Ово је први Србин у репрезентацији лажне државе

Fudbal
Autor: Националист

Први Србин у репрезентацији самопрокламоване државе Косово је 17-годишњи Илија Ивић, који игра за Фљамуртари из Приштине. Млади 17-годишњи фудбалер Илија Ивић, који је недавно потписао први професионални уговор и то са Фљамуртаријем, нашао се на списку репрезентације Фудбалског савеза Косова за играче млађе од 19 година.

Ивић је прихватањем позива постао први играч српског порекла који ће наступити за неку селекцију репрезентације ФС Косова, најмлађе фудбалске репрезентације у Европи.

Ивић је пре извесног времена добио позив од селектора омладинске селекције Косова, Рамиза Краснићија, међутим, тада није био у могућности да се одазове. Међутим, како је изјавио спортски директор клуба, Арбнор Морина, на следећем окупљању репрезентације Ивић ће сигурно бити.


Он је добио позив репрезентације Косова и прихватио га је са задовољством. На следећем окупљању ће се сигурно појавити.

Ивић је дебитовао за први тим Фљамуртарија 2. јула прошле године и тада на дебију постигао погодак. Тинејџер из Грачанице већ три године сваког дана путује у Приштину како би тренирао за Фљамуртари, где је ове зиме прикључен првом тиму и ускоро се очекује његов деби и за сениоре, али и за омладинску репрезентацију Косова.

Радујем се што сам прикључен првом тиму. За мене је то добар осећај, јер су мој рад и квалитет цењени, то ми даје још већи подстицај за даље – казао је за „Телеграфи“ Ивић.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR