Glas Javnosti

NOVI SKANDAL DRMA SVET: Pojavila se žena koja PROGANJA Bekamove, tvrdi da je MAJKA jednog njihovog deteta! POČINJE SUĐENJE! (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Šeron Bel iz Hertfordšira koja je optužena da je uhodila fudbalsku legendu Dejvida Bekama i njegovu porodicu, jer je tvrdila da je majka jednog od četvoro dece bračnog para Bekam, pojaviće se naredne nedelje na sudu.

Šeron Bel je optužena da je uznemiravala Bekama tako što je više puta pokušavala da stupi u kontakt i slala mu niz pisama, pa se tereti za uhođenje.

- Prekršaji su se dogodili između jula i oktobra 2021. Porodici su poslata brojna pisma i bili su predmet brojnih neželjenih pristupa na kućnim adresama i u školi - naveli su iz policije, prenosi b92.net.

Bel pokušava da stupi u kontakt s porodicom Bekam navodno još od 2016. godine, kada je tvrdila da je majka jednog od četvoro dece Dejvida i Viktorije Bekam. Ona se u novembru prošle godine pojavila u školi desetogodišnje Harper u pokušaju da upozna ćerku fudbalera.

58-godišnjoj ženi je zabranjeno da bude u krugu od 500 metara od vile porodice Bekam i škole u koju ide Harper.

Privremena je naredba donesena na pet meseci u decembru 2021., a sledeće nedelje sud će odlučiti je li potrebna trajna mera zaštite od uhođenja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR