Glas Javnosti

NIJE SAMO ABA LIGA U PITANJU: Ugrožen i fudbal, upućen apel za odlaganje početka Superlige Srbije!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Superliga Srbije bi prema planu trebalo da počne 1. avgusta, ali postoji mogućnost da, po uzoru na košarkašku ABA ligu, i početak fudbalskog šampionata bude odložen bar za dve nedelje.

Prvi apel na tu temu stigao je iz Niša, od strane trenera Radničkog Radoslava Bataka:

- Posle nekoliko odlaganja konačno smo startovali sa pripremama. Imali smo dosta problema u prethodnom periodu. Moj pomoćnik Davor Berber i Stefan Mihajlović imali su korona virus kada smo planirali da krenemo sa radom i nismo smeli da rizikujemo sa okupljanjem dok se svi ne testiramo, jer je ipak zdravlje na prvom mestu. Pred nama je teških 15 dana. Nakon one prolećne pauze zog korone smo imali tri i po nedelje da se pripremimo, a sada imamo svega dve. Mislim da je nemoguće spremiti tim za takmičarske napore za dve nedelje i iskreno se nadam da će start prvenstva biti pomeren makar za 14 dana, rekao je Batak na konferenciji za medije.

 

Iako je apel upućen na konferenciji za medije umesto zvaničnog zahteva, jasno je da će biti priče o mogućnosti odlaganja početka takmičenja, pogotovo ukoliko epidemiološka slika na prostoru Srbije ne pokaže znake poboljšanja u narednih nekoliko dana.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR