Glas Javnosti

NA ŠTA OVO LIČI?! Vlahović će igrati u NAJRUŽNIJEM DRESU na svetu: Navijači ZGROŽENI! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Juventus je na društvenim mrežama predstavio četvrti dres, a blago rečeno, navijači su užasnuti.

Dres je dizajniran u saradnji sa sponzorom opreme i brazilskim uličnim crtačem Eduardom Kobrom, a nije naišao na najbolji prijem kod navijača.

Nastao je u saradnji s klupskim tehničkim partnerom Adidasom te brazilskim uličnim crtačem Eduardom Kobrom i, sudeći po većini komentara ispod objave, blago rečeno zgrozio navijače.


"Ovo je verovatno najužasnija i najstrašnija majica u dugoj Juventusovoj istoriji”, “Dođavola, ovo je užasno”, “Znate, možda trenutno igrate osrednji fudbal, ali volim vas jer mi već godinama štedite novac ovakvim dresovima”, “Hvala Juventusu što mi pomažu u ovoj krizi s gorivom. Uštedeli ste mi bogatstvo dizajnom ovog groznog dresa koji neću kupiti - neki su od komentara na zvaničnom Tviter nalogu Juventusa, prenose Novosti.


Gotovi svaki sledeći bio je podjednako pogrdan.

“Koji je ovo đavo!?”, “Hvala na ovoj grozoti, nemate pojma koliko ste mi novca uštedeli”, “Vi zaista mislite da je ovo lepo? Zaista???”, “Kakav horor. Zaslužujemo bolje”, “Nisam siguran šta je gore, ovaj dres ili ova sezona”, “Jedan od najružnijih dresova uopšte”, “Testirate moje strpljenje...

Dušan Vlahović će za vikend protiv Bolonje istrčati u ovim dresovima:





BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR