Glas Javnosti

Mitrović: Želim da postanem najbolji strelac naše reprezentacije

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Aleksandar Mitrović trenira u kućnim uslovima i sprema se za nastavak sezone u Čempionšipu. On očekuje da će se to dogoditi oko 10. juna.

Do tada može da razmišlja i o stvarima koje bi mogle da se dogode u budućnosti- o obaranju rekorda Stjepana Bobeka po broju odigranih utakmica za reprezentaciju, o eventualnom povratku u Partizan, ali i o tome da li bi Luka Jović mogao da ipak zablista u Realu iz Madrida.

Mitrović je u državnom timu postigao 34 gola i ima samo četiri manje od Bobeka.

“Ovde bi rekli: ‘If you believe, you can achieve’, ako veruješ možeš da ostvariš sve, tako da ja verujem u sve što radim, verujem u sebe, u znanje. Radim naporno i trudim se da ostvarim moje snove. Za sad sam većinu ostvario, sigurno je da želim i taj da postanem najbolji strelac naše reprezentacije. Sad sam na korak od toga, i daj bože, ako ga budem oborio, sigurno da neću da se zadovoljim time, hoću da postavim novi rekord, koji nikad niko neće moći više da sruši”, rekao je Aleksandar Mitrović u intervjuu za Butasport.rs.

Mitrović veruje da će Jović može da pokaže najbolje lice ukoliko dobije pravu šansu u Realu.

 

“Luka je u maloj krizi, kad si napadač, najbitnije je da si na terenu, to je moje viđenje. Ja sam bio u takvoj sitauciji u Njukaslu. Jednostavno dobiješ nekad šansu pet minuta, deset, petnaest, dvadeset, ti za to vreme se bukvalno trudiš da radiš ono što treba i što ne treba, da pokažeš svima da si vredan. Sve je teže kada igraš u tako velikom klubu, cena ti je velika jer su te platili mnogo i onda se trudiš pa malo izgoriš u toj želji da sve odmah uradiš. Mislim da su njemu potrebni samo minuti, da bude više na terenu. Golovi su kao kečap, kad ga treseš neće, pa neće, a onda kada krene ide više nego što si očekivao”.

Svi bivši fudbaleri Partizana ili Crvene zvezde razmišljjajuu da se jednog dana ponovo vrate u klubove iz kojih su se “lansirali” u Evropu. Izuzetak nije ni Mitrović, ali postoje i određeni uslovi za tako nešto.

“Trebalo bi da se poklope sve kockice da bih se vratio. Igrač sam Fulama, imam 25 godina, imam još četiri godine ugovora, ali videćemo šta će se desiti u budućnosti. Imam svoje obaveze, imam cenu koja nije realna za Partizan. Sve treba da se poklopi, da ja fizički budem spreman, da budem u dobroj formi kako bih pomogao Partizanu. Ne bih se vraćao samo da se vratim”.

Izvor: Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR