Glas Javnosti

Mitrović na vrhu karijere: Širok izbor za srpskog napadača

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Srpski napadač igra fenomenalnu sezonu na Ostrvu, pa i ne čudi što se mnogi raspituju za njega.

Naime, Aleksandra Mitrovića bi želeo da potpiše veliki broj klubova, a za sada je isplivalo interesovanje šest klubova! Totenhem, Brajton, Lids, Everton, Šefild i sada Vest Bromič Albion bi voleli u svojim redovima da vide reprezentativca Srbije.

Da bi u ovome uspeli najpre u klubu planiraju da izbore Premijer ligu (trenutno su drugi sa šest bodova više upravo od Fulama). O tom transferu mašta i Pol Robinson nekadašnji golman reprezentacije:

- Mitrović bi bio veliko pojačanje, ali sve zavisi kako će Fulam završiti sezonu. Dokazao se na svim nivoima. Fulam je učinio pravu stvar što ga je zadržao, a Mitrović bi takav bio od velike koristi za VBA. Ako Fulam ne uđe u viši rang sigurno će otići - rekao je Robinson za britanske medije.

Srbin je ove sezone 23 puta matirao golmane u Čempionšipu, a želi da uradi ono u čemu je stručnjak (kao i naš trener Slaviša Jokanović) da izbori Premijer ligu!

 Cifre se još uvek ne spominju, ranije se Fulam nadao obeštećenju između 25 i 35 miliona evra, ali će tržište nakon korona pauze biti značajno drugačije.

Izvor: Blic

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR