Glas Javnosti
posta

MARADONA JE IMAO 40, A ONA 16 GODINA! Nove optužbe na račun fudbalske legende: Držao me je u hotelu tri meseca i drogirao! (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalski svet potresaju nove optužbe na račun pokojnog Dijega Armanda Maradone, nakon što se navodno na sudu pojavio video-snimak u kojem je proslavljeni Argentinac u krevetu sa 16-godišnjom devojčicom.

Svetski mediji preneli su da je Kubanka Mavis Alvares izjavila da ju je, kada je imala 16 godina, Maradona navukao na drogu, držao zaključanu u hotelu i naterao je da uveća grudi.

Novi dokazi protiv Maradone, jednog od najboljih fudbalera svih vremena, isplivali su zbog optužnice protiv njegovih bivših poznanika koji se terete za trgovinu ljudima.

Mavis Alvares tvrdi da su je Maradona i ljudi iz njegovog kruga "snimili" kad je bila tinejdžerka i bez dozvole roditelja je avionom doveli u Argentinu, gde je bila uslovno rečeno zarobljena u hotelu skoro tri meseca.

 


 

Ona kaže da se to desilo 2000. godine kada je čuveni Argentinac imao 40, a ona 16 godina, te da su se upoznali dok je Maradona bio u Kubi na odvikavanju od droge.

"To je bila najveća greška u mom životu. Bila sam samo devojčica. Bila sam čista. On je bio stranac, bio je bogat i posvećivao mi je pažnju. Nisam mogla da kažem ne", rekla je Mavis Alvares za američku "Amerika TV".

Nakon što je upoznala Maradonu, prvo je smeštena u stan u Havani, gde joj se život sveo na konzumiranje narkotika i partijanje, da bi zatim završila u Buenos Ajresu u pomenutom hotelu 2001. godine.


Kako je navela, tokom boravka u stranoj zemlji je smela da radi samo dve stvari izvan hotelske sobe – da ide u šoping i da posećuje zoološki vrt – i to sve uz konstantnu pratnju.

Sudski postupak vršiće sudija Hulijan Erkolini, koji će utvrditi da li su Maradona i njegovi saradnici izvršili krivično delo trgovina ljudima tako što su mladu Kubanku bez dozvole roditelja preselili u Argentinu. U pitanje se dovodi i odluka imigracionih službenika koji su dozvolili da tinejdžerka pređe granicu bez saglasnosti svojih staralaca.

"Postojala je saradnja između stranih i domaćih imigracionih vlasti", rekao je njen advokat Gaston Marano.

 

Odnos Maradone i gospođice Alvares je trajao tri godine, a, kako je navela, o svemu je ćutala dve decenije jer se plašila da bi kubanska vlast mogla da napravi problem njenoj porodici.

Alvares je dodala da ju je Maradona jednom upoznao sa tadašnjim kubanskim vođom Fidelom Kastrom, "koji ju je zagrlio i pitao Maradonu kako je uspeo da upozna tako lepu devojku".

Upravo je Kastro bio taj koji joj je dao specijalnu dozvolu da napusti zemlju, što običnim Kubancima tada nije bilo dozvoljeno, kako bi gledala oproštajnu utakmicu Maradone u Argentini.

"Posle svih ovih godina i dalje me je sramota, jer sam imala 16 godina, jer sam bila deo svega toga. Ali to je bilo moje iskustvo. Mi često ne biramo šta će nam se desiti", rekla je Kubanka za "Amerika TV", kanal koji je objavio sliku sa pomenute utakmice na kojoj su Kastro, Maradona i Alvares.

Na pomenutom video-snimku na kome je Mavis Alvares imala 16 godina mogu se videti fudbaler i mlada devojka na krevetu, dok se komentar sa neke fudbalske utakmice čuje u pozadini, naveo je španski informativni portal "Infobae" koji je došao do ekskluzivnih snimaka.

Na video-snimku se mogu čuti još neki glasovi, navodno Maradoninih saradnika koji su optuženi za trgovinu ljudima.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR