Glas Javnosti

MANČESTER SITI U TIŠINI 'KRADE' MESIJA': Argentincu se ne sviđa kako PSŽ 'galami'!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Sve je izvesnije da će Leo Mesi napustiti Barselonu kada mu ugovor istekne 30. juna, a dva glavna igrača za njegov potpis su Pariz Sen Žermen i Mančester Siti.

Dva kluba imaju vrlo različite pristupe kada je u pitanju pokušaj da se obezbedi potpis 33-njeg Mesija ali prema slavnom američkom ESPN-u, Mančeester Siti je odlučio da radi u senci i bude mnogo manje agresivan u napadu na potpis Argentinca, dok je PSG sa druge strane bio vrlo otvoren u želji da potpiše šestrostrukog dobitnika zlatne lopte.

Prema pisanju ESPN-a, kada je Mesi prošlog leta najavio da želi da napusti Barselonu, Siti je stupio u kontakt s njim i čak  je Pep Guardiola ličo sa njim razgovarao telefonom.

Od tada, razni ljudi u Sitiju redovno razgovaraju sa Mesijevom pratnjom.

Vredi napomenuti da je Siti prošlog avgusta prošao kroz finansijski apspekt potencijalnog potpisivanja Mesija i došao do zaključka da bi se mogli pridržavati UEFA-inih pravila finansijskog fer pleja, ali Predsednik Barselone Bartomeu odbio je da dozvoli Argentincu da ode.

Sada, skoro šest meseci kasnije, u Mančester Sitiju su srećni što će sačekati kraj sezone, kada će Messi donetisvoju odluku.

Do tada je u planu da bar kada su u pitanju mediji posmatraju sa strane kako na tom polju  PSŽ angažuje tešku mašineriju..

- PSG greši sa strategijom koju koriste - rekao je jedan izvor za ESPN.

- Leo ne voli svu onu galamu u medijima, a još manje vrstu komentara koji se pojavljivali - zaključuje izvor.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR