Glas Javnosti

MADRIĐANI 'SPUSTILI' ZVEZDU AJNTRAHTA: Real demantovao Jovića 'JEZIČKA BARIJERA nije bila problem'

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nakon izjave Luke Jovića, koji je iz Reala prešao u Ajntraht u vidu pozajmice, da je prelaz usledio zbog loše komunikacije sa trenerom usledili su demanti iz španskog kluba.

Prvi pomoćnik Zinedina Zidana David Betoni demantovao je Luku Jovića koji je izjavio da zbog "slabije komunikacije sa Zidanom" nije uspeo da se izbori za minutažu u "Kraljevskom klubu". Srpski fudbaler se upravo zbog manjka minuta u Madridu vratio u Ajntraht, gde će do leta igrati na pozajmici, a potom ponovo pokušati da se nametne Zidanu.

Betoni, koji trenutno vodi tim jer je Zidan u karantinu zbog korona virusa, rekao je da jezik nije bio barijera za Jovića u Realu.

- U današnje vreme imate mnogo ljudi u stručnim štabovima mnogih ekipa koji govore različite jezike. Mi uvek možemo pričati sa bilo kojim igračem, na bilo kom jeziku. Fudbalska terminologija je prosta. Lako se igrači i treneri sporazumevaju. Jedno je prilagođavanje igrača na novu sredinu, a nešto drugo komunikacija, ona nikad nije problem - rekao je Betoni.

Podsetimo i na nedavnu izjavu Jovića za nemačke medije kojima je približio razloge zbog kojih je bio rezervista kod Zidana.

- Za Zidana sam već rekao da je vrlo iskren i fenomenalan čovek. Sa Adijem imam bolju komunikaciju zato što obojica pričamo engleski. U Španiji nisam mogao da napravim tu komunikaciju sa Zidanom. On ne priča engleski, ja ne pričam španski... Ali obojica su sjajni treneri i odlične osobe. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR