Glas Javnosti

LUKA JOVIĆ NA POZAJMICI U AJNTRAHTU: Zidan ga ispratio rečima 'Nije imao sreće, mora mnogo toga da nauči'

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski reprezentativac Luka Jović uskoro postaje pojačanje nemačkog Ajntrahta u koji je poslat iz madridskog Reala kao pozajmica.

Luka Jović bi ovog četvrtka trebalo da doputuje u Frankfurt na lekarske preglede posle kojih će biti promovisan kao novo pojačanje Ajntrahta.

U pitanju je pozajmica s pravom otkupa na kraju sezone, a trener Reala Zinedin Zidan kaže da još uvek nije zvanično obavešten o odlasku Srbina iz Madrida, iako je sve dogovoreno.

Legendarni Francuz, međutim, kroz redove objašnjava zašto Luka nije uspeo u Realu.

- On je još uvek sa nama, ništa mi nisu rekli, videćemo šta će se dogoditi. On je napadač koji postiže golove, to je ono što želimo od njega. Ima 21 godinu i još uvek je mlad. Možda nije imao mnogo sreće, imao je problema sa adaptacijom, povredama... Mora mnogo toga da nauči, ali njegovi kvaliteti će uvek biti tu - rekao je Zidan.

Zanimljivo da je Zidan pogrešio kada je rekao da "Jović ima tek 21 godinu" pošto je krajem decembra momak iz Bijeljine napunio 23.

Spomenimo na kraju i da će Real iz Madrida tokom pozajmice plaćati 80 odsto Jovićeve plate, a to je oko 8 miliona evra, dok će preostalih 2 miliona pokriti Ajntraht iz Frankfurta.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR