Glas Javnosti

'KARIOKA' OBLAČI CRVENO-BELO: Drugo pojačanje stiglo na 'Maraknu', na čekanju Katai i 'bomba'!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalski klub Crvena zvezda završio je drugo pojačanje za narednu sezonu. Nakon Srđana Spiridonovića, opremu tima sa "Marakane" zadužiće dosadašnji fudbaler Famalikaa Anderson Silva.

Silva će u Beograd doći najkasnije do 9. jula kako bi parafirao ugovor, a Famalikaoo bi u zamenu trebalo da dobije 800.000 evra, i to u tri rate. 

Brazilać će biti drugi fudbaler koji stiže u "Ljutice Bogdana" u ovom prelaznom roku, a u narednih nekoliko dana trebalo bi da stigne bar još toliko. Prvi kog navijači Zvezde očekuju je Aleksandar Katai, a (za sad) poslednje pojačanje Zvezde trebalo bi da bude nekadašnji vezista Lacija, Ogenji Onazi, čiji zadatak će biti da poveže redove i vezni red tima sa Autokomande digne na nivo više u odnosu na prošlosezonski. 

Takođe, za sad u domenu priče je potencijalni povratak Aleksandra Pešića, pa bi u narednih nekoliko nedelja Zvezda mogla da iz korena promeni čitav napad, pošto su, nakon dolaska Silve, Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Tomane bliži odlasku nego ostanku u crveno-belom dresu.

(Izvor: MaxBet Sport)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR