Glas Javnosti

JOVIĆ KAO MAŠINA: Dao za SAT VREMENA u Ajntrahtu, onoliko golova koliko za GODINU DANA u Realu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Luka Jović ne prestaje da daje golove otkada se došao iz Reala na pozajmicu u Ajntraht.

Ajntraht je na gostovanju savladao Arminiju iz Bilefelda, a u centru pažnje su bili srpski fudbaleri! Prvo je Filip Kostić imao sjajno poluvreme, a onda je Luka Jović samo devet minuta po ulasku u igru postigao gol!

Posle prvog poluvremena u kome je Filip Kostić prvo postigao sjajan gol, a onda asistirao za Andrea Silvu, u drugom delu igre je došao red da zasija Jović. 

On je ušao na teren u 66. minutu umesto Amina Junesa, a već u 75. minutu je zatresao mrežu protivnika! On je dobio loptu u samom srcu šesnaesterca protivnika, a onda se sjajno snašao, Šutirao je iz mesta, i savladao golmana domaće ekipe. 

Ovo mu je bio treći gol od povratka u Ajntraht, a za samo 60 minuta fudbala u Nemačkoj dao je više golova nego za godinu i po dana u Real Madridu.  Posle ovakvih igara, pitanje je da li je Zinedin Zidan bio u pravu kada ga je ove sezone toliko malo ostavljao na terenu, a onda pustio na pozajmicu. 

Jović je u Realu prošle sezone dao dva gola, a ove godine je odigrao samo pet mečeva i nije bio strelac. Sada je na ponovnom debiju za ekipu iz Frankfurta dao dva gola i dokazao da je njegova fudbalska klasa neupitna. Ipak, treba znati da se iskoristi!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR