Glas Javnosti

JAN OBLAK pobesneo posle poraza u Beogradu: Do sada smo svi ćutali, dosta!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalska reprezentacija Slovenije loše je otvorila takmičenje u Ligi nacija.

Ova selekcija je najpre poražena od Švedske sa 2:0, da bi potom od Srbije izgubila sa 4:1, te deluje kao najslabiji rival u grupi u kojoj je još i Norveška, koja je lider sa šest bodova.

Iako Slovenci imaju na crti jednog od najboljih golmana na svetu, Jana Oblaka, to im ne pomaže mnogo.

Usled rezultatske krize, atmosfera je u svlačionici takođe narušena, a o tim stvarima je javnog govorio čuvar mreže Atletiko Madrida posle poraza u Beogradu.

- Moramo da pokažemo disciplinu, red i borbenost na terenu. Puno smo razgovarali nakon Beograda, ali ponekad ni to ne pomaže. Svako je izneo svoje mišljenje i rekao ako mu nešto smeta i šta bi želeo da promeni. Dosad su, nažalost, gotovo svi igrači ćutali, a potrebno je da kažete šta vas muči, rekao je golman i kapiten Slovenije.

Pred Slovencima je sada duel sa liderom grupe, selekcijom Norveške, koja ima maksimalan učinak, a Oblak se nada da će ekipa pokazati reakciju.

- Moramo da promenimo stvari na terenu. Van terena se razumemo, ali na njemu nešto ne štima. Verujem da će se to da se promeni ako više komuniciramo, poručio je Oblak.

Podsetimo, duel Norveške i Slovenije je na programu večeras, od 20 časova i 45 minuta, dok se u isto vreme u Stokholmu sastaju Švedska i Srbija.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR