Glas Javnosti

IZ MANČESTERA U NIŠ: Sitijev dvojac u dresu Radničkog, sa njima i bivši Zvezdin golgeter!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalski klub Radnički iz Niša mogao bi da dobije tri više nego ozbiljna pojačanja u vidu trojice nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde, od kojih su dvojica trenutno članovi Mančester Sitija.

Trening opremu tima iz Niša zadužio je Aleksandar Pešić, 28-godišnji napadač koji je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Tuluza, Atalante, Itihada, Seula, ali je ljubiteljima fudbala u Srbiji poznat kao nekadašnji napadač Crvene zvezde, koja se i provlačila kao moguća destinacija u nastavku karijere rođenog Nišlije.

Pored njega, tu su još dva momka rođena u Nišu, koji su takođe nastupali za Crvenu zvezdu, a poslednje tri godine papirološki pripadaju Mančester Sitiju, iako je Luka od 2018. član holandske Brede, a Ivan je od januara do jula 2019. igrao za Zemun, nakon čega se pridružio bratu u Holandiji.

Ovaj klub je na zvaničnom sajtu potvrdio da se dvojac iz Srbije neće vraćati u Holandiju za narednu sezonu, pa nam ostaje da vidimo da li im Radnički služi samo za održavanje forme, ili će navijači tima sa Čaira u nastavku sezone imati prilike da ovaj trojac moći da gledaju u dresu kluba omiljenih boja.

(Izvor: Glas javnosti/HotSport)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR