Glas Javnosti

FUTSAL: Orlovi ulovili Zmajeve za let na Euro (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Futsal reprezentacija Srbije je trijumfom nad Bosnom i Hercegovinom u Zenici (3:1) obezbedila baraž meč sa Belorusijom za plasman na Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Za manje od 180 sekundi postignuta su sva četiri gola. Vodeći pogodak za domaćina u 12. minutu postigao je Marin, prethodno je tandem Sesara - Josip izveo sjajnu akciju, pa je strelcu ostalo samo da rutinski izvrši realizaciju. Reprezentativci Srbije napali su svim snagama, pa je već u narednom minutu Rakić izjednačio na asistenciju Lazarevića i najavio furioznu seriju Ivančićevog tima. Fenomenalni Pršić je u 14. minutu dva puta zatresao mrežu rivala, najpre posle duplog pasa sa Simićem, a novi gol za obezbeđeno slavlje svojom drugom asistencijom režirao je Jovan Lazarević.

Ujedno, Srbija je prekinula fantastičan niz Bosne i Hercegovine od svih pet pobeda u dosadašnjem toku kvalifikacija, pa su već pre ovog meča obezbedili ulaznicu za Evropsko prvenstvo u Holandiji.


Orlovima je ostao još jedan korak do plasmana na Šampionat Evrope, ali pre tog novembarskog meča sa Belorusijom, srpske futsalere očekuje učešće na Svetskom prvenstvu u Litvaniji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR