Glas Javnosti

ЕГИПЋАНИН ТУГУЈЕ: Најбољи играч Ливерпула ван терена најмање три недеље

Fudbal
Autor: Глас јавности / Н1 / од 30.05.2018.

Најбољи фудбалер Ливерпула и Премијер лиге Мохамед Салах повредио је раме у финалу Лиге шампиона против Реала, а према новим информацијама Египћанин ће бити ван терена највише четири недеље.

Серхио Рамос и Мохамед Салах су били у дуелу после пола сата игре у Кијеву, а дебљи крај је извукао нападач Редса, који је пао и повредио раме.

Прве процене су били да није дошло до дислокације рамена, да повреда није озбиљна, а Салах је и сам изразио уверавање да навијачи Египта могу да га очекују на Светском првенству у Русији.

Ипак, стигле су нешто неповољније вести из табора Ливерпула.

"Он је тужан због онога што се догодило, али је потпуно фокусиран на опоравак. У суштини требало би да Салах буде ван терена три до четири недеље, али покушаћемо да то смањимо, то је наш велики циљ", рекао је физиотерапеут Ливерпула Рубен Понс за "Марку".

Египат свој наступ на Светском првенству у Русији почиње 15. јуна против Уругваја у Групи А, четири дана касније игра против Русије, а 25. јуна против Саудијске Арабије у последњем колу групне фазе.

Остаје питање да ли ће Салах моћи да заигра у групној фази, али би према тренутном плану то могао у нокаут фази, ако се Египћани квалификују.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR