Glas Javnosti

ДЕГЕНЕК ДЕГЕНИЈАЛНО: Не треба наседати на Шаћиријеве форе, он не вреди као човек, провоцира на расној основи а ни сам не зна одакле је"

Fudbal
Autor: Глас јавности / Телеграф.рс / од 22.10.2018.

Дефанзивац Звезде имао је шта да каже о репрезентативцу Швајцарске пред пут у Енглеску.

Фудбалере Звезде чека ново тешко гостовање у Лиги шампиона после Париза, Ливерпул је следећа станица за српског првака и прилика да се поправи утисак на славном "Енфилду" против увек моћних "Редса" пред својим навијачима.

Оба тима улазе у меч после пораза у претходној рунди, па мотивације неће мањкати на обе стране, уз, наравно, констатацију да је тим Јиргена Клопа асполутни фаворит.

Могуће је да ће у саставу премијерлигаша шансу добити и не баш омиљени лик код наше публике, Џердан Шаћири, кога је после меча са Радом помињао дефанзивац Београђана Милош Дегенек.

Извор: Инстаграм / Ђердан Шаћири

Да ли очекујеш неке провокације од Шаћирија?

"Не, зашто?"

Провоцирао је против Србије на Мундијалу.

"Добро, провоцирао па провоцирао, шта има везе, нека провоцира. Не мора сад, ако човек провоцира, да ти сад наседнеш на његову фору којом провоцира", објаснио је Дегенек како се понашати у случају Шаћиријевих "ниских удараца", па додао:

"То је његова ствар, ако он хоће да провоцира, то ти одмах покаже какав је човек и колико вреди као човек. Очигледно не вреди као човек нимало, зато што воли да провоцира на раси, нечијој земљи, на пореклу, одакле је... Мислим, ни он сам не зна одакле је малтене, тако да није лепо да провоцираш некога, јер нико то није заслужио. Ми никога не провоцирамо, не треба нико ни нас да провоцира нас. Ћути, ради свој посао, немој да се бавиш политиком сине, играј фудбал, као и ми остали... То је мој мишљење, мада нека ради шта хоће, нити мени у џеп ни из џепа."

О утакмици са Ливерпулом Дегенек је рекао да ће екипа урадити све да одради добар посао.

"Професионаци смо, имамо још три-четири дана до утакмице, имамо дан опоравка и окрећемо се гостовању у Енглеској. Радимо на тој утакмици, припремићемо се што боље можемо да одрадимо добар посао. Наравно, биће јако ташко гостовање, чека нас прелепа атмосфера, велики клуб", рекао је Дегенек, који је против Рада средином другог дела игре заиграо на мест десног бека уместо Филипа Стојковића.

 

Глас јавности / Телеграф.рс / од 22.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR