Glas Javnosti

Definitivan kraj jedne ere: Miškovićevo 'adio' Kruševljanima, bivši predsednik Zvezde predvodi Napredak!

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Skupština fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca usvojila je ostavku Marka Miškovića, dugogodišnjeg predsednika kluba, nakon čega je usvojen predlog da u budućnosti o sudbini kluba brine tročlana komisija u sastavu Miloš Nenezić, Vladimir Arsić, Dobrivoje Tanasijević.

Na sednici Skupštine koja je održana juče samo je potvrđeno ono što je bilo najavljeno pre prekida šampionata Srbije zbog pandemije koronavirusa, pa će "čarapani" u narednoj sezoni biti bez Marka Miškovića kao predsednika prvi put nakon osam godina. 

Umesto njega, klubom će upravljati tročlana komisija koju čine Miloš Nenezić, Vladimir Arsić i nekadašnji Miškovićev saradnik iz perioda kada su obojica bili deo Crvene zvezde, Dobrivoje Tanasijević, poznat kao Den Tana.

Mišković se neće u potpunosti povući iz kluba, već će pomagati finansijski, ali će veći deo brige preuzeti grad Kruševac.

Takođe, promene je pretrpeo i sportski sektor, pošto će mesto  sportskog direktora zauzeti Bojan Miladinović, dok je za predsednika skupštine kluba izabran Dušan Pešić.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR